15 Şubat 2014 Cumartesi

Barış'a Erkek Kardeş Geliyooor!

  Son 2 aydır aslında belli olan ama kesinleşmeyip belki dediğimiz soru bugün pipiyi net görmemizle cevabını buldu nihayet :) 
  Hep bi erkek bi kız olsun deyip sağlıklı  2 çocuk annesi olmak istemiştim. Hatta ikinci hamileliğimi öğrenen herkezde benim için "bi oğlun var inşallah birde kızın olur"diye dua ettiler kimisi isteğimi bilerek kimiside 2 erkek annesi olarak şaşırtıcı bi şekilde... 
   İtiraf etmeliyim ki ilk "erkek gibi"yi duyduğumda ağladım evet resmen ağladım... Sonra farkettim ki istediğim ikinci meleğimin erkek olmasından değil hep "kız çocuk" bilinciyle yetiştirilip "arkadaş gibi" olan kız çocuğum olmadığı için yani arkadaşımı kaybettim düşüncesine kapıldığım için ağlamışım...  
  Şimdi düşünüyorum görüyorum farkediyorum ki yaş aralığı az olucak bıdıklarımın ikisinin de erkek oluşu hiçten fena fikir değilmiş ;) o kadar benim için kız isteyip dua edenler şimdi erkeği duyunca biliyorum ki 
 "Olsun sağlıklı olsun yeter,
Aynı cinsiyet daha kolay olur;anlaşır" ların yanında birde 
" Masraf yapmazsın işte Barış'ınkilerle büyütürsün,"
 gibi espirilere hazırlıklıyım hatta buna karşılık "Hürrem gibiyim şehzade üstüne şehzade doğuruyorum" diyede kendimi hazırladım :)  
  Önemli olan mı? 5. Yılımızın hediyesi sevdiğimden aşık olduğumdan sağlıklı ikinci bi evlat... Oğluma arkadaş,yoldaş... Bana mı? Yine diyeceğim ki "Kız olsun çamurdan olsun"diyenlere inat (bilen bilir) Barış'ım gibi yetiştireceğim bu oğluşumuda...!
  Neyse uzun lafın kısası 7.ayda değişen ya da 9 ay boyunca söylenip doğumda farklı gelen bir sürprizle karşılaşmazsak 2. oğluşumda çok şükür sağlıklı bi şekilde yarı yolu tamamladı :) 
  Kız hayalinin 3.ye kısmet deyip ;))) 
 Allah herkezin gönlüne göre hayırlı sağlıklı istediğini zamanda evlatlar versin diye dua ederek sonlandırıyorum müjdeli postumu :)))
 

2 yorum:

  1. kısmetse iki oğlanla sırtın artık hiç yere gelmez.. hayırsıyla doğsun inşallah..

    YanıtlaSil
  2. amin cümlemizin inşallah :)

    YanıtlaSil