26 Aralık 2012 Çarşamba

Tamirat Çılgınlığı


 Babadan ne görsek hemen kapıyoruz! Babamızda bi iş yaparken Barış'ı yanına çağırıp göstermeye (bazen işe dalıp dünyayla iletişimi koparıp ben ses yükseltince kendine gelsede) onunda yaptığı şeye ortak olduğunu görmeye bayılır.

  Kurabiye kavanozumuza biberondan su dökünce babamız hemen içini açıp kurutup çalışır hale getirmişti bi ara.Uzun bi zaman sonrada her ne için hatırlamıyorum yine bişeyi açmak için tornavidayı alıp kullanmış işi bitince Barış elinden tornavidayı almıştı (kısa süreli yanında diye verdi tabii) Barış ne mi yaptı? Kuzum belkide aylaaar önce tamir edilen kurabiye kavanozunu hemen ters çevirip vida yerlerini bulup tekrar bi elden geçirmek istedi tabiiki :)


     Çocukların zekasına hayran kalmamak mümkün değil bu durumda.. :)

   Bizde Barış'ın tamirat merakına karşılık henüz yaşına girmeden aldığımız ama ağzına sokar diye parçalamadığımız hatta mama sandalyesine alışma evresinde günlerce mama yememizi sağlayan "süüütçüüüü kamyonu"nu nasıl tamir edebileceğini gösterdik.



   Neredeyse 2 aydır babasıyla ya da benimle günde en az 2 kez sıkılmadan oynadığı sök-tak denilen burada biri gözüksede bu iki kamyonuyla vakit geçiriyor.Vidalarıda yeşil-sarı ve kırmızı renkli.Ağzına götürme huyu olmayan kuzucuğum vidaları daha saymayı bilmesede eksilince hemen fark edip aramaya başlıyor ve renklerine göre ayırabiliyor :)

   Biz yaklaşık bir yıl önce 3TL'den almıştık.Geçen gün arkadaşımızda beğenince oyuncakçıya sordum 3.90tl'dan var hala.Oyuncakçının adı mı?Galiba Hayal Dünyası.Emin olmamakla beraber trakyada bulunan büyük Kipa mağazalarındaki tüm oyuncakçılarda gördüm şimdiye kadar... :)

                                                                                 Nasılda dikkatli çalışır kuzucuğum... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder